Norrmän i sovrummet

Bekkestua är namnet på sänggaveln, det heter tydligen en tätort i Norge också. Så nu kan vi säga att jag har en helnorsk och en halvnorsk i sovrummet. I alla fall när jag ska sova. Jag kan vara Bellman. Jocke är halvan.

Hur som helst så blev det bra det där. Pappas tavla fick flytta på sig och så länge har vi Cirkus, men jag ska hitta på någonting annat där, så det inte är så fjuttigt. Bara så ni vet.

Sen ska jag som sagt fundera på hur jag ska göra med den där byrån. Det är en byrå i obehandlat trä. Jag tror att stommen ska bli svart, men frågan är hur lådorna ska bli, målade eller tapetserade? Jag sover på saken. Vad tycker ni?

Kommentarer

 • lena hellström säger:

  Vad ska funktionen i sovrummet vara? Enkelhet är bra för sömnen! Kram

  Den 15 november 2012 kl. 21:45
 • Eva säger:

  Tack för din kommentar Lena!
  Det ska vara att sova och titta på fina saker när jag vaknar 🙂

  Den 15 november 2012 kl. 21:49
 • lena hellström säger:

  Då har du ju lyckats!

  Den 16 november 2012 kl. 09:21
 • Erika säger:

  Tapetserade!
  Jag syftar på lådorna.
  Kram miss E

  Den 16 november 2012 kl. 19:36
 • Eva säger:

  Tack Lena, det verkar som om jag lyckats 🙂

  Erika, det blev en herrans massa små färgburkar, så byrån blir nog en randig rackare 🙂

  Den 17 november 2012 kl. 00:01

Kommentera