Nordic Light

Helgen spenderades i Stockholm och på hotell Nordic Light. Och nu när vi ändå bodde på hotell tog vi i lite för säkerhetsskull. T.ex. så började det med att hotellpersonalen körde iväg bilden till ett varmgarage. Tack för det. Sen tog vi hissen upp till rummet och möttes av kärlek, vin, kex och ost.

Vid bokningstillfället ställde jag den viktigaste frågan, var skulle jag få tag i osten som ingick i bokningen, den skulle finnas på rummet. Mycket riktigt. Där fanns även morgonrockar. Vilket resulterade i att fredagskvällen spenderades i sängen med morgonrockar tittandes på TopGear (bästa programmet). Givetvis slank det goda röda vinet ner tillsammans med de goda ostarna och kexen. Senare beställde vi även roomservice innehållande hamburgare. Mumsfillibabba! Och oj så lyxigt.

För att inte tala om deras frukost och brunch. Jag rekommenderar verkligen deras söndagsbrunch. Där fanns det pannkakor, hamburgare, popcorn, små muffins, godis, brieost, massor med frukt, olika röror. Ja, you name it! Så ska ni bo på hotell i Hufvudstaden så tycker jag verkligen att Nordic Light is the place to be.

Kommentera