Nöjd kontorist

För en månad sen gick jag omkring här inne och slipade golvet så att vibrationsträningen var ett faktum. Då tänkte jag att golvet här på kontoret skulle få samma färg som i köket, men sen blev jag som bekant alldeles förtjust i att spela schack. Jag har aldrig varit bra på att spela schack. När jag och brorsan spelade blev jag så arg på hans list att jag skickade i väg pjäserna all världens väg och gick därifrån. Skitsur. Nu har jag skapat egna regler och är en nöjd kontorist.

Golvet är en plastmatta av märket Forbo köpt på Debora. Skrivbordet är en vit blank bänkskiva som vi köpt på Bauhaus (trots att jag går åt av deras obefintliga service) och som nästan sträcker sig över hela rummet. Arkivskåpet hade jag innan men har alltså målat det vitt. Det är bara listerna runt om som ska målas en gång till där, sen är det också klart. Kontorsstolarna kommer från Jakobssons möbler och bokhyllorna är alltså två Billy. Så ni vet.

Nu är det bara några till stora pjäser som saknas, mitt staffli, en grymt fräsig lampa som kan sträcka sig ut över rummet, ett fint gammalt hederligt arkitektritbord, två Billy vägghyllor och så hjorten förstås. Och lite lull-lull som vissa kallar det. Sen så har vi rott det här projektet i hamn så då är det bara till att börja producera konst.

Åh vad roligt att måla tavlor igen! Eller kanske skriva en bok på skrivmaskinen. Ha. Många järn i elden är bra att ha, eller hur var det med det?

Kommentarer

  • Maria på inredningsvis.se säger:

    Hej JAAA det ser jag ju i detta inlägg:) Verkligen jättesnyggt golv, det är plastmatta eller och var det svårt att lägga det?? Jag måste skaffa mig en handyman haha:)
    Så sött med katten som återkommande tema i denna fina blogg. Jag har själv två underbara kissar, kom snart & hälsa på mig igen.

    LOVE Maria

    Den 26 april 2012 kl. 23:18

Kommentera