Nöjd kille

20130227-203723.jpg

Frankrapport. Det är ett jädra rännande på barnavårdcentralen kan jag säga. I dag var jag där igen med mamma. Hennes blues börjar så smått tonas ut och jag mår så klart hur bra som helst. Och vi var ju där för att jag skulle få visa upp mig. Förstås. Och som sagt, den där mjölken jag glatt tuttar i mig lite titt som tätt, eller titt som tutt, den gör banne mig sitt jobb. På nio dagar har jag växt 1,5 centimeter och gått upp 350 gram, så nu är jag 56 centimeter lång och väger 4470 gram. Ska det fortsätta i den här takten har jag nog en ljus framtid som sumobrottare.

High five för mig och tack mamma för att du har kiosken öppen när helst jag vill, trots att jag suger som om det inte fanns en morgondag.  Men det är reglerna, jag sover som en lien gris, vrålar till som en gladiator om det blir kris, får mat och blir lat, utför mina behov och är en riktig blöjbov. Med andra ord är jag en nöjd kille. Som om vi trodde någonting annat.

Och nu har jag sovit på pappa några timmar så snart hoppas jag på happy hour innan jag ska somna om igen i min säng, sova några timmar till, grymta mig till kiosken och sedan vara lite orolig och helst somna på mamma ungefär i samma stund som tidningsbudet kör gata upp och gata ner.

Joråsåatt.
God natt.

Kommentera