Nettan tar ordet

När Frank sa att han önskade sig Fortnite i julklapp kunde Nettan inte tänka på något annat än Fortnox så hon loggade in där och på banken.

Jävlar i Nettans lilla låda vilket liv det blev! Hon vrålade från hemmakontoret, började dansa och tjoade rätt ut. Nu har det slagit runt tänkte jag.

Hon städade till och med bort Huldas högar och mitt kreativa kaos, sen ringde hon banken, ansökte om business card och bad mig ladda satisfyern och lägga bubblet på kylning. Vi ska bli AB, Hulda och jag sitter i styrelsen, du sköter resten, sa Nettan. Sen skrek hon, nu åker vi 2023, jävlar vad bra vi har jobbat 2022 ändå.

Jamen tydligen, Nettans ord är min lag. Tack firman för fin omsättning, Skatteverket kommer väl ta typ allt, men prick nu ser det fanfuckingtastic ut. Gott nytt år alla enskilda näringsidkare och resten. Vi är väl så gott som redo för next level. Eller?

Kommentera