NEJ!

Nej, nu blev det sådär igen, att jag har en massa energi som vill komma ut. Som vill göra mig svettig och som vill sippra ut genom hela kroppen. Men jag är för feg för att springa i skogen själv på kvällen. Även om det luktar sommar och naturen skulle ta emot mig med öppna armar.

Att tiden går för fort när man har roligt är inget nytt under solen, att jag dessutom blir bekväm och irriterad i samma veva för att min morgonplanering såhär framåt kvällen inte går att bocka av gör energidepåerna inte mer till lags. Jag har en släng av någon bokstavskombination och gillar inte att planer går i kras, diagnosen heter E V A och står för Energisk, Virrig, Aktiv.

Det största problemet är att jag är dålig på att säga nej. Pappa försöker öva med mig, säg NEJ. Det är tydligen inte riktigt min kopp te. Jag vill ju så mycket men tiden räcker inte till. Jag får gå på en snabbkurs i att säga nej, så att jag hinner springa i skogen när det är ljust ute, inte virrar bort husnycklarna och gör rätt saker i rätt tid.

Men NEJ, det är svårt. En tatuering på handleden med stora tjocka bokstäver kanske skulle kunna påminna mig om tack, men NEJ tack, eller i pannan. Jag säger nej och hoppas på att tisdagen blir en dag med ordning, reda och en realistisk planering.

Nej men sov gott då!

 

Kommentarer

  • CamCam säger:

    Jag tror det ligger nåt i försommarluften E,jag är också helt hit & dit i planeringen. Saker som egentligen är hur trevliga som helst känns som projekt. Med det kommer ordna sig. Det kommer det E.

    Den 31 maj 2011 kl. 10:31

Kommentera