Naturfotografer i sparkdräkt

Fördelen med att se soluppgången på hösten i stället för på våren är att man inte behöver gå upp så okristligt tidigt. Det räcker med att vara på plats strax innan klockan sju. Mannen och jag tog på oss våra sparkdräkter och begav oss ner till havet. En morgon som om det vore sommar. Vindstilla och behaglig temperatur, inga vantar, mössor eller höstjackor.

Råmande kor och hungriga får, gäss som talar i tungor och en havsörn som flyger förbi. Och så den fantastiska naturen, som jag tjatar om, var eviga gång jag befinner mig på Öland. Men det är svårt att låta bli, svårt att låta bli när det är precis så vackert som det är. Och ingen har gjort sig till för det…

Kommentarer

 • Perny säger:

  Jag möte soluppgången på tåget på morgnarna jag. Jag har också fått en sparkdräkt, leopardmönstrad 😀 har dock inte haft den offentligt än och vet inte om jag törs det heller.

  Den 5 oktober 2011 kl. 21:05
 • Camilla säger:

  Åh jag vill ju så gärna bara skriva rart… Men Eva?!

  Den 5 oktober 2011 kl. 21:56
 • Eva säger:

  Camilla, jag kan förstå dig där, du vet ju att jag har den på mig lite titt som tätt, Jocke har den aldrig ”bland folk”, men nu var det bara vi, pappa Pohlman och djuren vakna 😉

  Den 5 oktober 2011 kl. 22:17
 • Cam säger:

  Ja jo… Men… Fast jag tycker om er!

  Den 6 oktober 2011 kl. 10:13

Kommentera