När jag blir stor…

… skulle jag gärna vilja ha en motorcykel som jag kan köra på. Men jag vet inte när jag blir så stor. Jag har varit tillräckligt stor för att ta mitt motorcykelkörkort. Men sen blev jag välmedveten om riskerna, tack mamma, pappa, lillebror och resten (eller det var jag väl innan också, medveten om riskerna alltså). Men ändå. Jag tycker att det är roligt. Eller tyckte. Jag har inte kört sen jag körde upp sommaren 2006. Uschamej. Men i dag tog jag i alla fall tillfället i akt att titta lite och känna lite. En HD såg ut att passa mig. Tillsammans med mina snowjoggers.

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Nänmen vilken somrig hårfärg! Fint, jag upprepar – fint!

    Den 20 november 2010 kl. 15:07
  • Eva säger:

    Tack Camilla! Nu vill jag helst bara att det ska bli sommar också.

    Den 21 november 2010 kl. 18:19

Kommentera