Nanny med lösmustasch

Gick upp okristligt tidigt, såg ingenting, mörkt som i en säck, tog på mig tutthållaren ut och in. Japp. Det går. Hann sminka bort de trötta ögonen, eller åtminstone lura mig själv och några kunder. För det är det vi arbetar med, kunder. Kanske verkar konstigt, men hos Helianthus är alla kunder som förtjänar den bästa servicen, och ibland en sminkad fröken.

Hur som, så börjar de trötta ögonen slå tillbaka nu. Jag är en vingklippt nanny med lösmustasch. Jag har haft en fantastisk dag på jobbet och en fantastisk eftermiddag med bästa barnen som jag ibland är barnvakt åt. Vi målade, lyssnade på tokiga spotify listor innehållande både Ebba Grön och Crazy Frog, ritade och tog en sväng på stan för att jag kom på att jag behövde köpa några lösmustascher. Mycket roligt. Extra roligt när den lilla damen vill ha på sig sin mustasch i skolan imorgon. Jag ska ha min imorgon kväll.

Och eftersom jag öppnar imorgon med så skulle det vara gött att sova nu. Men då har jag bestämt mig för att jag vill vara fin i håret och inte bara på överläppen. Därför blir det en energidryck nu, studsa iväg till ICA och köpa hårspray för att sedan locka håret till förbannelse. Ska man vara fin får man lida pin. Jomen visst.

Kommentera