Mustaschkampen

Håll i er, nu ska jag avslöja mitt bästa partytrick!
LÖSMUSTASCH. Vilken succé!

Igår när jag kom till Skövde avslöjade Lucy Luke att bandet Mustasch spelade där och att deras officiella efterfest var på det stället där vi skulle slå klackarna i taket. Därför tyckte vi att en inofficiell mustaschförfest vore på sin plats. Vi var inte på konserten och jag har ingen koll alls på deras musik. Men jag tror jag förstår tjusningen med en mustasch nu.

Såhär var det. Lösmustasch på. Bara att klistra fast som ett klistermärke. Inga konstigheter. Min överläpp var uppenbarligen väldigt mottaglig för en lösmustasch för rackarns i min lilla låda vad den satt. Var som att dra bort ett plåster sen. Aj.

Nåväl. Lucy och jag beslutade oss för att ha på oss dessa hela kvällen. Om det var ett bra val, det var det bästa partytricket jag någonsin varit med om. Alltså ett mycket bra val.

Jag säger såhär, är du singeltjej och behöver bekräftelse och kanske något mer, ta på dig en lösmustasch. Både killar och tjejer kom fram och tyckte att vi var så tjusiga, ”hon där borta med mustaschen, hon är het”. Joråsåatt.

Den kliade en aning och det blev lite jobbigt när jag fick Coca Cola i mustaschen på McDonalds, då den för första gången trillade av (inte så konstigt med tanke på att klockan var framvriden till kl 03…ungefär), men denvara bara att klistra fast igen. Lätt som en plätt. Idag skvallrar den rodnade överläppen om en utekväll utöver det vanliga och ett konstaterande att en lösmustasch banne mig är det bästa för en lyckad afton. Särskilt på ett uteställe där Mustasch har sin officiella efterfest.

 

Kommentarer

  • L.L säger:

    Lucy Luke kan bara bekräfta. Mustasch is the shit!

    Den 28 mars 2011 kl. 13:44

Kommentera