Musikhjälpen – en grön apa


Tryck här eller på bilden för att komma till auktionen. 

Det blev liksom lite av en nedstämd lördag idag. Det händer så mycket hemskheter i världen att jag blir alldeles matt. Jag är så lyckligt lottad och kan inte riktigt ta in allt som står i media, det behöver jag förstås inte heller. Men det kan inte bara passera. Jag blir väldigt tagen av att det är möjligt att en människa kan ta sin mammas tre vapen, först skjuta henne och sedan döda hennes förskoleklass. Varför ska det vara en förmån att bära vapen, hur kan det vara moraliskt korrekt. Nu ska jag verkligen inte ge mig in en debatt om vapenlagarna i USA, men det är ju helt sjukt.

Jag vill så klart ha en färgglad och energistark blogg, men det här går mig inte förbi. Och jag kan inte göra så mycket för att förändra världen, men jag kan göra lite. Och med tanke på att Musikhjälpen är i full gång och även insamlingen till barnhemmet i Kenya som min vän Maria Eremo arbetar med så tog jag en del av mitt privilegierade liv och skänkte en slant. Och nu har jag även lagt upp en tavla för auktion på Tradera, till förmån för Musikhjälpen.

Så in med er och buda, auktionen går ut den 18:e december kl 18.31. Jag står för frakten de resterande pengarna går oavkortat till Musikhjälpen.

Ja så är det med det. Nu säger jag som farmor (även om det är inte riktigt går förstås), nu tänker vi inte mer på det. Nu ska jag tänka på hur bra jag har det och att jag tack vare det kan hjälpa andra även om det är med en liten insats.

Hej så länge, lägg ett bud, önska en låt eller ge barnen i Kenya en chans till en fin jul!

Uppdatering, jag glömde trycka på knappen så att auktionen hör ihop med Musikhjälpen, svordom, men då betalar vinnaren till mig och jag sätter över pengarna till radiohjälpen fortast möjligt. 

Kommentera