Mr Perswall

Oj så många fina tapeter det finns. Jag har egentligen aldrig riktigt varit för det här med fondtapeter, men det har nog bara att göra med att jag tror att jag inte kan tapetsera. Det har liksom mamma och pappa inte lärt mig, men allt annat. Ha. Och just den biten har vi låtit passera för att både pappa Pohlman och jag har brist på tålamod i vissa situationer, och för att bespara oss spottsalvor där alla svordomar radas upp likt en rapp av Petter så har vi, som i pappa och jag helt enkelt bara målat över tidigare tapet för att få ett så att säga ljust och fräscht rum. Med andra ord har jag inte lärt mig tapetsera.

Men det kanske är dags nu när jag snart har ett helt hus fullt med väggar. Jag är som sagt sugen på en fototapet likt en betongvägg i köket, men ni ser ju själva hur mycket det finns. Fast sen tänker jag såhär, att de som har en fondtapet har inget annat att sätta på väggarna utan väljer en tapet därför. Och jag har ju en rackarns massa konst som ska pryda väggarna så då vore det kanske dumt att göra någon slags mischmasch av fond och konst. Kommer bli som en buljong.

Nåväl. Titta och inspireras kan jag ju göra i alla fall. Och alla bilder och fina tapeter hittar du på Mr Perswall. Fint som snus. Där kan man dessutom göra sig en egen fototapet.

Kommentera