Move that bus!

Ja rackarns i min lilla låda. Att det blev så förbannat bra till slut. Men att varenda grej som skulle fixas per automatik var lika med trubbel är numera bara skrattretande. Skulle jag rabbla upp det här, skulle ni bli snurriga i bollen och jag skulle bli än mer matt. Men om vi säger såhär, det där skåpet som vi dalade på mitten gjordes inte bara för att det var roligt och galet utan för att det var ett måste för att få det på plats.

Det enda vi hade flyt med under helgen var parkering. Och med tanke på att vi befann oss i Stockholms innerstad så får vi se det som ett plus. Man får vara glad för det lilla så att säga. Men annars. Joråsåatt, resten har ni ju redan hört eller i alla fall förstått att det inte var jublande roligt, busvissel och high five. Nej.

Men sen när jag fick göra fint i köket då var det roligt. Det var roligt när jag gjorde en tavla av gamla tidningar som vi hittade från rivningen, som satt bakom tapeten. Där tidningsannonsörerna önskade sig flickor för diverse hushållstjänster så som kockerska eller servitris på ett tjusigt café.

Och det var otroligt skönt att komma hem. Trots mörkerkörning och en fullproppad bil med verktyg och en fin stol från Åhléns. Så var det fantastiskt att komma hem till en lägenhet utan sågspån överallt och utan kartonger hux flux. Och det bästa var att Karlssons catering ryckte ut med en alldeles rykande färsk laxpudding, smarrig sallad och en egenbakad semla.

Yes asså. I går färdig att bryta ihop. Tvångströja till mig och medalj till Jocke. Bra byggt!

I dag Pippi Hjortsberg. En ny vecka och nya tag. Och inget mer kök från IKEA. Nästa kök vi bygger är dessutom till oss själva. Och det är banne mig jublande roligt, busvissel och high five.

Hoppas jag. Ha.

Kommentera