Mot min toppform

Samma visa som för ett år sen då, fast med bättre förutsättningar eller i alla fall bättre startposition än förra året. Bättre som i att jag har den vikt jag önskar, jag är starkare än innan i vissa muskelgrupper och jag tränar för att må bra. I och för sig kan man ju se det på olika sätt, det tycks ju vara svårare att finjustera detaljerna än att minska x antal kilo i vikt. Men jag kör på. För ett år sedan ville jag gå ner i vikt, bli starkare och må bättre. Men då var det också lätt att se resultat snabbt eftersom jag aldrig tidigare hade ätit ris och torsk i två sammanhängande veckor. Tro mig, prova det och du ska se att du minskar något kilo eller två och förhoppningsvis blir peppad till att se hur du kan forma din kropp med hjälp av jävlar anamma och planering och prioritering. Om du alltså har den önskan. För man får se ut precis hur man vill, huvudsaken är att man mår bra. Och det här handlar som bekant bara om hur jag uppfattar mig själv och hur jag vill forma min kropp för att vara min bästa version.

Jag menar att nu är jag ju ändå i bra form, behöver inte gå ner ett kilo till utan vill snarare öka i muskelmassa och minska i fettprocent. Varför, för att jag vill prova och för att jag tycker att det är snyggt och jävligt praktiskt med muskler, vardagen blir liksom enklare då. Inte tack vare det ytliga utan tack vare det som finns under, jag orkar mer på alla sätt och vis. Så jag testar igen. Nu vet jag ju vad jag ska äta och inte och hur jag ska bete mig på gymmet, även om det kan vara svårt att bete sig som folk klockan fem på morgonen, men då är tjusningen med det hela att vi är så få på gymmet och de som är där är helt på det klara med mitt vevande och fnittrande.

Jomenvisst. Och det bästa av allt är att jag har så inspirerande människor omkring mig som peppar och stöttar och som jag vet att jag kan ge tillbaka energi och inspiration till. Så välkommen våren och ännu en utmaning om att nå toppformen…

Och förresten, behöver ni lite hjälp på traven så hojta till eller ta en titt på vad Budo & Fitnessbutiken kan erbjuda, där finns det finfina produkter som kan vara bra att ha för att nå sina mål. Just saying!

Kommentera