Mormor fattar grejen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KlcvpM5R7Q0[/youtube]

Frank här. Jag pratade med min mormor förut, hon är så himla rolig och snäll. Det var tex hon som fick mig att skratta sådär glatt första gången, så som jag gör på filmen när mamma säger fin. Väldigt roligt ord det där. Och oj så fin jag är, vilket tjat. Men kul.

Hur som helst. Jag berättade för mormor att jag var på mitt sämsta humör i måndagskväll samtidigt som mamma avslöjade att hon hade ätit bra mycket granatäpple, då säger mormor till mamma, men det hör du väl på namnet att det inte var någon bra idé, klart att Frank får ont. Hon fattar grejen, min mormor alltså. Bomber och granater. Uschamig.

Sen dess har jag varit ganska lugn, fick dock ett litet ryck i går med liknande höga decibel på min stämma när vi hälsade på hos mammas kompis Elle. Och hon har en ursöt dotter, så att man baxnar. Jag har lite svårt med att kontrollera luftintaget samtidigt som jag äter, tydligen, inte helt lätt det där. Dessutom såg jag en snygg tjej och jag vet inte riktigt hur jag ska föra mig i ett rum där det finns snygga tjejer, så jag vrålade till utav bara den och sen var det bra med det tre rapar senare. Och tjejen var lika snygg då, så det var ju inte så tokigt. Tur att jag inte skrämde skiten ur henne, för henne vill jag träffa igen.

Sen har jag hört att ett skratt förlänger livet, vi som föds nu kan tydligen bli uppåt hundra år och jag har ju tänkt leva rätt länge, så det där ska jag öva mer på!
Hej så länge godingar!

Kommentera