Morgonmotivation

Godmorgon från gymmet!
Min nya strategi med att träna på morgonen funkar fint, än så länge. Den här veckan och kommande tränar jag dock själv eftersom Gurra ska bli pappa igen när som helst. Spännande! Och all lycka till honom och hans fina familj.

Det går inte riktigt lika bra att träna själv, men nästan. Den enda bra är väl att jag kan lyssna på disco istället för på det som bjuds, hårdrocksmornar. Jojo! Så rock’n roll är jag inte.

Det skönaste med att träna på morgonen är förstås att dagen börjar på bästa sätt och att jag har kvällen fri för familjen och annat hittepå. Dessutom blir timmen på gymmet en grym motivation till att fortsätta träna. Det är inte alls mycket folk här nu, som ni kan förstå, men jag är absolut inte själv och vi som är här hejar glatt och säger godmorgon mellan styrkeproven. Starka inspirerande människor i morgontimmen är fasen inte alls så dumt.

Dagen till ära kör jag uppvärmning på cykeln så då kan jag önska er en oemotståndlig onsdag. Nu ska jag kliva av och träna mina armar likt Karl Alfred.
Ha.

Happy onsdag kamrater!

 

Kommentera