Morgonmotion

Nu har jag hittat min morgonmotionsrunda, för att inte ta i alldeles för mycket så kan jag välja på om den ska vara 3 km eller 5,5 km. Hittills har jag bara valt 3 km fast idag blev det 4 km för att jag avvek från banan. Och det blir inga personrekord här inte, men det är skönt.

När pensionärerna tar ett morgondopp lunkar jag förbi bryggan och försöker andas genom näsan för att inte svälja en fluga. Men en fluga om dagen tycks vara min nya melodi.

Och eftersom jag upptäckte att turen ut till fyren är alldeles fantastisk fin oavsett tempo så börjar det alltid så. Till fyren och sen tillbaka. Dessvärre är det så att det på ett ställe på väg till fyren luktar så illa om tången att jag nästan måste spy upp frukosten som jag ännu inte ätit.

Och i det läget försöker jag andas med munnen för att inte känna lukten, och det kan vara då flugan slinker ner. Hur som helst så är det förbannat fint och jag är nöjd över att jag i alla fall motionerar även om jag önskar att jag var lika snabb som grannflickan på 13 år som springer milen utan problem, men nu får vi ju komma ihåg att jag fyllde tant igår, haha.

 

Kommentarer

  • Miss E säger:

    Tihi…
    Lite förståelse för oss äldre kommer du att få, nu när du är 30+
    Men, mest av allt, en eloge till dig och dina morgon rutiner.

    Den 30 juni 2011 kl. 12:04

Kommentera