Morgondagen är räddad…

Jocke var på bio för att vi hade biljetter som gick ut. Typiskt dåligt att inte utnyttja sånt där som presentkort i god tid. Men han tog med brorsan och såg en film i alla fall. Och i min omedvetna önskelista fanns ett nytt paket Ben & Jerry’s av bästa sorten, ytterligare ett paket med blåbärssoppa och ett flott inredningsmagasin.

Och precis det kommer han hem med efter bion. Är inte det fantastiskt så säg? Jag blev överlycklig och behöver inte längre fundera på hur jag ska överleva morgondagen i sängen. Och jag hade faktiskt inte sagt ett knyst om mer glass eller mer tidningar, han fixade det alldels själv. Det är ju fantastisk att han är min man dessutom.

Bäst att jag kryper ner bredvid honom nu och snyter mig lite innan jag försöker somna utan att sova med öppen mun och dregla ner hela kudden. Ha. I morgon är dagen då jag blir frisk.

Sov gott vänner!

Kommentera