Moodboard med Marbodal

Japp. Det kommer att bli ett Marbodalkök. De luckorna som jag blev kär i syns på bilden längst ner till höger.  Kärleken består och eftersom vi som sagt ska bo i huset länge, länge så tror jag att det är ett säkert kort. Luckorna heter Ekerö vit och har alltså en falsad kant. Dessutom har Marbodal också en kökskampanj nu. Bra grejer.

Man kan säga att jag har fått pippi på kök. Som galna kosjukan fast galna kökssjukan. Men förhoppningsvis blir jag frisk i samma stund som köket är på plats. Till dess får ni stå ut med köksinspiration från golv till tak. Och det är klart att jag har snöat in på andra rum också, men nu försöker jag ta en sak i taget i tanken. Annars blir min hjärna som lagret på Svennsons i Lammhult. Överfullt av drömmar om designklassiker och färgsprakande detaljer.

Förutom den åkomman är jag ju som sagt förkyld på riktigt nu. Och då är en ypperlig syssla att klippa och klistra på Marbodals hemsida med en värmande katt i knät och en kopp honungsvatten vid min sida. Vill ni förresten rösta på mina moodborads så kan ni trycka här, eller om ni vill göra egna. Om jag kan vinna något har jag ingen aning om, men jag vill ju ha höga betyg. Ha.

Jorsåatt. Håll till godo och fortsättning följer…

Kommentarer

 • Malin säger:

  Ho ho vad härligt att ha ett helt hus att få göra till sitt. Jag skulle gå direkt i spinn och inte kunna ägna en enda minut till något annat än att tänka och inspireras och inspireras. En fråga, Din moodboard från Marbodal. Gillade svarta teckningen bredvid de svarta hörlurarna. Kan dock inte se den på Marbodal. Var har du hittat den och vet du vad det är för ngt? Skulle passa i mitt kök i ett kökskollage som är på g. En annan fundering. Du hade fyndat på nyöppnad vintagebutik. Är den i Örebro? Hej hopp och så ses vi bland kottarna snart. Kram

  Den 22 januari 2012 kl. 21:29
 • Eva säger:

  Hej Malin!
  Tack för din kommentar. ”Teckningen” är en tapet som heter Eco Feeling, du kan bland annat hitta den här http://www.tangletree-interiors.co.uk/wallpaper/eco/eco-feeling/eco-feeling-2633-2636/eco-feeling-2636/
  Och den där butiken med fina pryttlar finns i Laxå, precis bredvid macken och E20 🙂

  Den 23 januari 2012 kl. 12:02

Kommentera