Möjlig hypokondri…

20120728-145909.jpg

20120728-150823.jpg

Nu tryter tålamodet. Jag har inte ätit sen igår kväll. Ska jag äta eller ska jag fasta, är det trubbel med tarmen eller är det bara falskt alarm? Jag har ingen aning, jag vet att magen kurrar som om jag vore en vansinnigt hungrig björn som blivit för tidigt väckt ur sitt ide och jag vet att jag har ont på höger sida av magen. Om man trycker till. Förutom detta så mår jag förträffligt bra.

Men att spendera två dagar på Länssjukhuset i Kalmar är lite över mitt behov för utflykter. Jag var som sagt här igår för att få svar men blev ordinerad att komma tillbaka idag kl 9. För att jag inte skulle behöva vänta så länge. Jomenvisst.

Prick kl 9 kom jag in på akutmottagningen och en timme senare fick jag lämna samma prover som igår. Två timmar senare fick jag träffa en doktor som genomförde samma procedur som doktorerna jag träffade igår. Ännu är det oklart. Jag kanske fick en släng av hypokondri. Bara. I sånt fall tycker jag att vi drar ett sträck över det här nu och går fort och ser glad ut.

Men framförallt äter. Det vore gott. Nu är kl 15.00 och ytterligare någon ska klämma på min mage, sen så tycker jag att dessa smärtor bara var ett dumt påhitt. Och jag ber nästan om ursäkt för att jag snart har upptagit ett dygn på akuten. Eller är det månne så att systemet för sommaråkommor av olika slag inte ska förläggas på akuten?

Joråsåatt. Annars då?

Kommentera