Moder Tereza

Den här kvinnan är något utöver det vanliga och jag blir alltid så inspirerad och motiverad i hennes sällskap. Hennes nyfikenhet tar henne till oanade höjder och hon tar sig för det mesta och gör det med bravur. Tereza är hennes namn och min nyfunna vän. Hon har sykurser på Studieförbundet Vuxenskolan, leder pass på olika träningsanläggningar, designar åt barnklädesföretaget mini rodini, syr allt du kan tänka dig och lagar mat likt Per Morberg.

Och igår sladdade jag hem till henne i min sparkdräkt på en ljuvlig middag. Vi pratade om livet, hon berättade om sin äventyrliga vecka inom karriären och jag berättade om huset, framtidsplaner och det här med bröllopsfotografer. Tereza ska nämligen bli fru väldigt snart och självklart har hon sytt kläderna både till sig själv och den blivande mannen, är inte det bra så säg?

Alltså, jag får idolrys i hennes närhet och blir som sagt så otroligt inspirerad till att utveckla mig själv mer. Jag tror minsann att jag har träffat min egna moder Tereza och det är jag väldigt glad för.

Tack för igår fina du, muffisen smakade utsökt!

Kommentera