Mocco

Oh lord, want you buy me a Mercedes Benz…
Nej, men på riktigt. Arbetet startade kl 08.30. Kl 08.58 ryckte jag i dörren på Mocco för att jag var så förbannat hungrig. De öppnade 09.00. Ett ställe som jag kan rekommendera. I Stockholm alltså. Därför köpte jag en hejdundrande frukost till Jocke och mig. Iförd målarbyxa och färgglad väst.

Idag har vi arbetat 14 timmar med köket. Eller mest Jocke, jag fick dispens för att pipa ner på stan i ovan nämnda kostym och göra ärenden (jävligt gött att bara pipa omkring i mjukisbrallor med målarfärg och strunta i det här med att göra sig till för huvudstaden).

Nytta och nöje alltså. Jag skulle köpa lysrör och krokar. Det gjorde jag. Men av bara farten hittade jag en snygg ljusstake, en fräsig disktrasa och en Marimekko skål. En grå. Men den tänkte jag ge till lägenhetsinnehavaren som ett signum från mig. Ha.

Och sen bar jag hem en tjusig stol från Åhléns. Bildbevis kommer. Men nu är det si som så att jag ska sova, för imorgon är det min paradgren och Grande finale i det här köket, jag ska nämligen få inreda. Därav disktrasa och ljusstake. Yes asså!

Sov gott eller god morgon!

Kommentera