Mitt fik

Jag har bakat en paj. Först gjorde jag pajdegen för hand, sen fyllde jag på med ingredienser i Photoshop. Och sen skrev jag ut den och tog med den till Mitt fik. Och de gillade den väldigt mycket, så mycket att de kommer använda pajen som en slags logga för sitt fik, alltså Mitt fik.

Såhär står det på deras Facebook sida; Mitt fik är ett personligt fik/ take away och catering i centrala Örebro. Här kan du få något så ovanligt som nybakade kakor direkt från ugnen, fräscha lunchsallader, matpaj eller köpa hem lite gott te. Vi använder EKOLOGISKA råvaror.

Och som jag gillar deras pajer, visserligen har jag bara provat en hittills, den med köttfärs och trattkantareller och den var sannerligen delicious. Om ni dessutom är ägare av ett häfte som heter Restaurangchansen så kan ni gå dit och använda en kupong som ger er 2 för 1 av t.ex. en grillad baguette. Men oavsett kupong så är det absolut värt ett besök. Mitt fik finns på Järnvägsgatan 9, Örebro.

(För er som är uppmärksamma, det är inte samma adress som till Unik, men inte långt ifrån. Jag satsar på att göra mig känd på de adresser som börjar på Järn och slutar på 9).

Kommentera