Mitt emellan två jobb

Det var jag nämligen i fredags kan man säga. Mitt emellan två jobb. Då hoppade jag som sagt in i köket på jobbet och såg till så att alla härliga barn och duktiga pedagoger skulle få lunch. Och det var som sagt inget avancerat, så som ordinarie mästerkock Niclas brukar göra.  Han gör t.ex. egna pannbiffar, bakar bröd, rullar in morotsstavar i fisken och gör oss alltid så nöjda och mätta.

Jag kokade som sagt makaroner och skickade in ett bläck med köttbullar i ugnen. Lite som på IKEA kan man säga, nästan precis som på IKEA. Och även om det var det enklaste, enklaste uppdraget så tyckte jag att det var väldigt roligt att få vara mattant. Att få ta på mig min fina kockrock och plocka fram köksan i mig.

Och både barn och pedagoger blev mätta och belåtna. Så även jag.

Kommentarer

  • Niclas säger:

    Tack för hjälp och beröm! Känns tryggt att ha back up om så skulle behövas!

    Den 20 november 2011 kl. 22:09
  • Eva säger:

    Självklart. Jag hjälper gärna till någon mer gång. Ses i morgon bästa kocken!

    Den 20 november 2011 kl. 22:18

Kommentera