Miniutställning

 

20121116-230351.jpg

Likt en redovisning i skolan visar jag upp mina tre färgglada djur på en vikvägg i en charmig gammal gympasal tillsammans med andra kreativa själar. En miniutställning en lördag i Rynninges gamla skola. Omringad av väggar med ribbstollar samsas vi konstnärer, de som målar akvarell, vi som krämar på med färg, de som drejar fina keramiska bruksföremål och de som fotograferar tänkvärda ögonblick.

Imorgon står vi där med hopp om glada besökare. Gärna köpsugna. Jag står kanske inte så mycket, men jag är där, tillsammans med mina färgglada djur som längtar efter nya hem. Jag hoppas så klart att någon ska tycka att min ”konstredovisning” är den bästa i hela gympasalen och visa intresse för mina djur eller göra en beställning inför jul. Ett rim där ja.

Så känner ni för en utflykt till en charmig gympasal med konst på vikväggar högt och lågt så är ni hjärtligt välkomna till gamla skolan i Rynninge, Torsvägen 5, Örebro. Det är öppet mellan 10-14 som ni ser på den exceptionella posterns som landat i brevlådan…

Varmt välkomna! 

Kommentera