Mingla lite…

I går var jag ute och åt med leader L, en av mina bästa kollegor, tyvärr kunde inte min andra bästa kollega player E vara med, men vi åt för henne med. Och skrattade och grät. Vi konstaterade ännu en gång vilket jädra bra omdöme A-E hade när hon förde ihop oss till ett arbetslag och även om vi inte kommer arbeta ihop på ett tag, så förblir de mina bästa kollegor. Vi är ett dreamteam och så borde det vara på var och varannan förskola. Så det så.

Och när jag vill vara fin så har jag den där röda klänningen, det är den och en likadan svart som känns behagligt och fint. Och för ett ögonblick festade jag till det med mammas gamla lejonskärp, vi kan säga att det sjönk in bra där mellan tuttarna. Haha.

Jocke och jag var på rean där jag yttrade att det är skönt att ha den här kroppshyddan för då behöver jag inte ens prova något, billigt alltså. För snart är ju krabaten ute och då vet jag inte hur kroppen ser ut, så lika bra att köpa en till tröja till Jocke, ett par bebiskläder och en kaffe på kaffemästaren och sen tänka på att snart, snart är vi tre.

Här hemma håller vi på och fixar i källaren nu, jag är ivrig inför januari och det där med att visa julklapparna kommer så fort fotografen och ljuset är på humör. Bara så ni vet.

Hoppas att ni får en fortsatt skön lördag och tack för tipsen i förra inlägget!

 

Kommentera