Mina bästa tavlor

Enligt pappa Pohlman är dessa de bästa tavlorna jag har gjort. Ja, kanske det. Jag är väldigt nöjd i alla fall. Och har insett att jag kan måla människor i en viss rörelse. Tidigare har jag inte gjort några liknande realistiska målningar. Men jag förvånar mig själv ibland. Och det är ju bra. För nu tänker jag att jag skulle kunna prova att göra några målningar från gamla fotografier, nu när jag ändå har varit inne på några nostalgitripper i fotoalbumen. Så nu vill jag måla mer. Måla hela världen…

Kommentarer

 • karin säger:

  Japp, de blev bra! Usch, vad målarsugen jag blir, tänk om man hade en atelje att husera i!!

  Den 22 januari 2011 kl. 17:57
 • Stina säger:

  Jaa va du e duktig! Markus kommer bli jätte nöjd tror ja!

  Den 23 januari 2011 kl. 11:39
 • Camilla säger:

  Stiligt!

  Den 23 januari 2011 kl. 14:51

Kommentera