Min spatiala intelligens

På riktigt, det här går inte. Jocke tittar på Top Gear så att motorljudet hörs i hela huset, jag tänkte bara skriva lite men huvudet är tomt på sammanhängande meningar så det blir mest såhär…

Planeringsmöte, fiska med flöte, rim på burk och utslagen av en skurk, ord utan innebörd, det mesta gör mig rörd…

Alltså ingen ordning på någonting, det kan ju ha att göra med att jag är en person med visuell intelligens, dvs. en person som kan föreställa sig verkligheten i bild, en person som kan vara intresserad av labyrintproblem och pussel samt att min fritid går ut på att rita, bygga med lego och dagdrömma.

Jo, så är det ju. Jag dagdrömmer i blogginlägg och bilder, bygger med lego och slarvar bort orden och försöker pussla ihop dem igen. Vadan detta dravel tänker ni, jo, vi har haft arbetsplatskonferens nu på kvällen och då fick vi göra ett test för att se vilka multipla intelligenser vi hade, jag blev inte helt otippat bildklok och hamnade alltså i facket för de spatiala. Så nu är väl huvudet fullt med det ena och det andra som ligger på vänt till orden pusslats ihop igen…

Intressant eller bara onsdagsdravel, nyfiken eller tack och hej. Här kan du hur som helst göra ett test och ladda hem ett annat. Lycka till vetja!

Jag glömde berätta det viktigaste, min näsa börjar återta sin funktion. En ordentlig seger i förkylningsträsket!
Yes asså!

Kommentera