Mimmi Staaf Möbelmakeri


Foto: Mimmi Staaf

Ge mig styrka vilka fina grejer det finns på den här tjejens hemsida och blogg. Jag blir alldeles sprallig och inspirerad av att få ta del av henens arbete.

Jag vet inte riktigt hur jag hittade henne men nu vill jag bara dela med mig. Hon heter Mimmi Staaf och studerar till tapetserare, hon har nyligen öppnat en butik i Stockholm och hennes arbete faller mig verkligen i smaken. För vad sägs om att spraymåla en trästol, klä om en gammal fåtölj i ett sprakande tyg eller måla om en byrå i pastelliga färger?

Jag får på en gång uppslag till husets möblering. Spraymåla en gungstol röd och vips så blev den en fräsig rackare eller hitta ett gammalt skåp och göra en kopia av skåpet A2. Kopia och kopia, men göra det på mitt sätt. Åh så spännande och roligt.

Tack Mimmi Staaf för din finfina sida och för inspiration och färggladhet!
Keep up the good work säger jag!

Kommentera