Midnatt råder

Tyst det är i husen. Alla sova. Släckta äro ljusen.

Nej inte riktigt. Inte riktigt än. Den kvinnliga rosa energin tycks göra sitt. Ett halvt dussin nya beställningar är påbörjade och en paus för en film har hunnits med. The Hangover 2. Give me a break, vilken tokig film. Jag skrattade så att jag blev hes för ett ögonblick. Och konstaterade att det är tur att jag redan är gift…

Jag har äntligen fått ordning på tackkorten sen bröllopet. Och precis som jag skämtade om det för några månader sen är det nu sanning, det blir en kombo av jul- och tackkort. Smidigt, eftersom jag inte är så förtjust i att skicka julkort. Men förhoppningsvis får jag bilderna från Crimson inom en snar framtid, sen är det bara att skriva tack, fixa kuvert och så på med ett frimärke. Och för första gången använda mig av den där julkortspåsen. Moget. Lätt som en plätt. Sen behöver jag inte tänka mer på det. Yes asså.

Förutom att jag har arbetat i spridda skurar under helgen så har jag även besökt Konstskolans julmarknad, alltid lika trevligt att köpa bra konst till billiga priser (visar senare helgens fynd). Det skulle kunna vara min slogan by the way, men som sagt. Jag ska ändra på det, som tur är har jag en ekonomisk bror som kan berätta för mig att mina priser icke är lönsamma för att bedriva ett företag. Alltid ska jag lära mig något. Så med dessa lärdomar så ska jag försöka förtränga mina restless leggs och den rosa energin och bege mig till sängen.

På återseende gott folk!

Kommentera