Mer finheter

TjusigaFinheterFinastePlockmatFranks sängÄlskade

Eftersom Frank som sagt fyllde tre månader förra måndagen så kan vi säga att Jocke och jag tog tillfället i akt och firade hela veckan mer eller mindre. Imorgon är han dock 14 veckor, så hur det där ligger till med månader, dagar och veckor verkar ju vara lite rappakalja. Och självklart vet jag att det är olika många dagar på en månad, jag är ju inte helt koko, men ändå. Från och med nu tror jag att jag räknar Franks liv i månader, i alla fall fram till att han fyller 1. Undra hur många veckor jag är, exakt…?

Nåväl. Vi firade bland annat med god mat, plocktallrik med smaskiga ostar, goda korvar och feta röror. Och så var Frank och jag i Örebros gladaste butik och köpte ett gäng roliga djur som får stå på kontoret till Frank har blivit större och kan leka med dem. Han fick en ny nappflaska också som ska motverka eventuella vrål där öronproppar är ett måste för föräldrarna och hittills verkar den fungera fint. Ja, jag ammar, men Frank får ersättning ibland på kvällarna för att det känns som om han blir mer mätt då, så härja inte om det nu.

Sen så har jag dagen till ära plockat bort hans babynest och bäddad och gjort fint i sängen. Som sagt så har jag lite svårt för det där med spjälskydd, men nu har jag hittat ett i fin färg. Frank kanske bli alldeles vimmelkantig av alla prickar så det kan bli så att jag måste sy på något på insidan så att han inte blir sjösjuk när jag vyssar honom till sömns i sin säng. Bara så ni vet.

Ja det var väl mest det. Huset är städat, rosorna håller ställningarna ett tag till och finheterna fortsätter att vara stolta medborgare i mina pryttelsamlingar…

Kommentarer

  • Louise säger:

    Alltså Frank än så hiiiiimla söt!

    Den 29 april 2013 kl. 23:46

Kommentera