Mellandagsrea och så…

I dag gick mannen och jag på stadens gator strax efter att affärerna öppnade. Mitt mål med dagen var att få tag i de där jeansen som skulle sitta som ett smäck. Och med mental förberedelse för svett i provrum och jobbiga lysrör som får en att se genomskinlig ut så lyckades jag med bravur. Så rackarns bra. Och alltid bra att handla julklappar efter jul. Tack mannen.

Och Tack Emma (att vara någons fru…) för alla reatips. Dock är jag inte så bra på att handla på nätet, men jag kanske kan bli. Men egentligen behöver jag inte köpa ett endaste plagg till. Eller något annat heller för den delen. Jag ska däremot rensa min garderob. Då kanske jag gör några fynd.

Ovanstående hopkok är från rean på Nelly.com. Där fastnade jag istället för att bygga det där pusslet. Jag fönstershoppade sonika sommarkläder och drömde mig återigen bort till Öland. Bara så ni vet. Och pappa. Jag fönstershoppade bara på nätet och gjorde alltså inte över med några pengar. Titta är gratis.

Har ni köpt något på rean?

Kommentera