Mellan aktiebolag och akademisk ångest

Som jag måste plugga. Läsa. Skriva. Referera. Men helt plötsligt satt jag där vid skrivbordet igår och fnissade till över livet som uppenbarade sig, mellan aktiebolag och akademisk ångest.

Det var som om Hulda och Nettan slog sig ner över lunchen (och håller ni inte koll på de rackarna kan jag säga att det är mina två alteregon på firman, Hulda är inställsam och fikasugen, en go gumma med en och annan räv bakom örat, Nettan är min ekonomikärring, hon är livsfarlig, röker under fläkten och är jävligt bestämd när hon väl visar sig, de har infört friskvårdsorgasm så något bra gör de ju ändå).

Så där satt vi, jag visade bild på hundvalpen, Nettan muttrade om aktiebolaget, Hulda åt choklad och jag försökte hinna med så mycket som möjligt samtidigt. Som vanligt alltså. Men plugga, det gjorde jag inte. Jag blev lite sur och började terapiteckna. En favorithobby.

 

Det blev skrivbordsrealism och en spegel av livet. Finns som poster till valfri pedagogstudent eller vilken människa som helst som har lite för mycket på sitt bord så att säga. Kom och köp. Storlek 50x70cm för 650kr och 30x40cm för 450kr.

Observera detaljerna, tryck på bilderna i mitten så visas de större 😉

Kommentera