Med en enkel tulpan

Tulpaner

Äsch jag drog till med tjugo tulpaner istället för en. Det jag firar är att jag minskat tre centimeter i omkrets trots en vecka med en latmask i röven. Fast jag har ju promenerat med Frank så att jag nästan blivit halt. Skulle jag dock haft Olga som PT hade jag fått smisk och skäll och gud vet vad. Nu har jag ju henne bara i en bok och det är bra nog till att börja med. Men även det lilla glädjer en fattig, eller vad är man säger. Jag är i och för sig inte fattig på något vis, snarare övergödd med det mesta. Men den tydligaste övergöddheten som jag bär med mig runt midjan, den ska bli fattig.

Så kanske att jag ska svettas på den där crosstrainern ett ögonblick eller ligga sked med latmasken… hur som helst så hoppas jag att både ni och vi får en fin lördag!
Kram so long!

Kommentarer

  • Louise säger:

    TRE CM? På en vecka?! Gryyyyymt!

    Den 16 mars 2013 kl. 12:21
  • Eva säger:

    Tack! Ja, eftersom det här med amningsmirakel inte tycks vara min lott så får jag förlita mig på barnvagnspromenader.

    Den 16 mars 2013 kl. 17:23

Kommentera