Maud och moduler

Nu är jag alldels yr i bollen av Maud och moduler. Ovanstående bild är manipulerad, kan ni gissa vad jag har gjort? Jag måste nog göra en ny för att jag tror att mitt arbete kommer att uppfattas som för enkelt, men det är väldigt roligt och tidskrävande. Förstås.

Men nu ska jag sova och imorgon ska jag vara gäst i morgonsoffan tillsammans med bävern Maud. Det kommer bli hur bra som helst. Jag är inte nervös än, men det kommer jag säkert bli, det kommer intaget av mängden hotellfrukost att avgöra, nervös lika med inte hungrig, lugn lika med hungrig.

Ha. Sov gott raringar!

Kommentarer

  • Amelie säger:

    Det har nåt att göra med skuggorna! För på gubben i förgrunden ligger skuggan åt vänster. På de tre figurerna i bakgrunden ligger skuggan åt höger… 🙂

    Den 12 september 2012 kl. 10:37

Kommentera