Mat på stubben och så…

Förra helgens möhippa var som sagt inte bara en svettig omgång för bruden på brandstationen. Nej. Vi andra fick även bli lite svettiga med hjälp av zumba. Inte min paradgren. Men jag försökte. Dock var det som om jag helt plötsligt blev rytmblind och inte kunde dansa till musiken för att jag skulle försöka göra vissa moves. Det gick så där. Men det var roligt.

Förutom lite svettig zumba åt vi mycket god mat. Först lunch på Stadsträdgården och sen en fantastisk middag från ”Mat på stubben”. En cateringfirma som kan det där med krubb. Tydligen. De grillade nämligen ute på parkeringen, trotsade regent och bjöd oss på smaker från Sydafrika. Awesome. Bäst att öva lite på att vara internationell eftersom jag snart ska åka utomlands. Till mitt Hawaii. Öland. Alltså.

Anyway. Det är natt nu och möhippan förra lördagen höll på till småtimmarna. Vi var som sagt ett glatt gäng i ett tjusigt hus med fina saker. Värdinnan för kvällen hade styrt upp en vinprovning och chokladprovning. Tereza fick svara på frågor om Niklas och vi skrattade åt hennes härligheter. Så var det med det.

Igår gifte de sig och för nio månader sen gifte jag mig. Jag svamlar så att hälften vore nog. Nu går jag och lägger mig. På återseende gott folk. Bilder från bröllopet och annat gött kommer under veckan. Håll ut bara. Håll ut.

God natt.

Kommentera