Marimekko Ystävät

Fördelen med att jag vilade mellan måltiderna igår är att jag är piggare än min andra hälft idag. Därför Ernstade jag lite mer i gäststugan efter att gästerna checkat ut. Så nu är Marimekkotyget på plats. Det heter Ystävät och jag försökte googla på det och kom fram till att det heter kamrater, ungefär. Vilket passar perfekt eftersom det numera pryder våran kompisstuga. Det roliga med det är att jag som sagt klickade hem det från Tradera för några år sedan, men visste på en gång när stugan kom in i mitt liv att tyget skulle pryda gäststugan…

Om det nu skulle vara så att ni är intresserade av produkterna så kommer information här; Sänggaveln köpte vi på IKEA och eftersom det inte är den största gäststugan så blev det perfekt med bara en huvudgavel då den även rymmer förvaring, alltså behövs inga sängbord. Gaveln heter Brimnes, från IKEA kommer även rullgardinen (som inte syns), pläden samt fårskinnet. Ljuslyktorna i fönstret är från Färg & Form, fotografierna har jag tagit, klockan och de övriga accessoarerna är loppisfynd.

Nu är det som sagt bara en liten kamin som ska till för att sätta pricken över i:et så att säga. Sänglampor vore inte heller så dumt, sen är det bara att götta ner sig i höstmörkret.

Kommentera