Månsken och sprattlande ben

20130104-061521.jpg

Här sitter jag och sprattlar med benen i mina stödstrumpor. Försökte somna om i en timme ungefär, men snurra runt i sängen likt en strandad val är väl ungefär lika rogivande och ansträngande som att gå upp och fantisera ihop ett förlossningsbrev eller klura ut hur jag ska sy det där gosedjuret. Så jag gick upp istället, välkomnades av månskenet och möttes av en lurig katt. Frostglittriga gator och sömn i ögonvrån.

Jag kommer ju somna om sen, som en klubbad säl, det är inget jag behöver tvivla på, men att vara vaken i ottan med sprattlande ben är inte jätteroligt. Så då är det som sagt lika bra att göra lite nytta. Jag börjar med mammas risgrynsgröt till frukost sen får vi se vad det blir av den där nyttan.

God morgon månsken och sprattlande ben och ni andra!

Kommentera