MaNoLin

Så heter silversmedens företag. MaNoLin. Och det är bara grejer det. Hon är en fena på att göra smycken i silver, vilket passar mig alldeles utmärkt. Därför har jag beställt min vigselring från henne. Den ska se ut som ringen till vänster i ungefärlig tjocklek och glans, men sen ska den ha inskrivet som den till höger. Longitud och latitud. Och platsen är givetvis Öland, och mer specifikt där Jocke och jag blev tillsammans. För en gång skull tycker jag att det känns roligt med en vigselring. Nu när jag har bestämt mig för hur den ska se ut. Innan har det känts som ett lite jobbigt beslut att fatta, men nu är jag helnöjd och ser fram emot resultatet.

Om ni vill se vilka roliga och fina smycken MaNoLin gör trycker ni här, det finns bland annat halsband i form av en ostbåge, Ahlgrens bil eller en ring med ett popcorn på, mycket goda grejer och bra pris! Jag gillart!

 

Kommentarer

 • Malin Nordström säger:

  Här sitter jag och gottar mig i allt beröm – tack snälla! Jag har faktiskt redan påbörjat era ringar, så de blir klara i god tid till den… ja, just det… 😉

  Härligt blogg!!

  /Malin

  Den 13 maj 2011 kl. 09:52
 • gabriella säger:

  Gud vad fina:D

  Den 13 maj 2011 kl. 10:34
 • Eva säger:

  Håll till godo, det kommer säkert mer sen 🙂

  Den 13 maj 2011 kl. 11:45

Kommentera