Mångsidig helg…

Stadig sovmorgon. Finskorna på. Färgkombinationer så det förslår. Lördagsfrukost på Fröken Brogrens veranda. Turkisk yoghurt med hallon och valnötter. Varmt bröd med ingefärsmarmelad. Gott. En glad man med skräp i ögat. Promenera i solsken. Fynda kavaj på Erikshjälpen och Orreforsskål på Bra och Begagnat. Besöka systemet på stan. Fickparkera på sniskan för att inte köra på en stolpe.

Hem och byta om. Stövlar på. Åka mot Närkeslätten och potatislandet. Ta upp potatis. Inte frysa om öronen i vinden som drar förbi. Hinna få i oss varsin macka. 1,2 ton potatis. Hoppa av leran från stövlarna. Åka hem.

Byta om. Finskor igen och färgkombinationer så det förslår. Dop och Jesussvammel i kyrkan. Snyggaste familjen och Sebastian är döpt. Hem till familjen Lindberg/Riis. Få äta massa god paj och hälsa på släktingar. Smarrig efterrätt och tjusig tårta. Glada barn och härliga skratt.

Få syn på en fantastik solnedgång. Åka hem igen. Byta om. Ta fram vaxduk för drinkspill. Sätta på discomusiken och dansa spontandans på kontoret. Prata om livet med fina vänner. Äta ostbågar. Dricka Riesling. Dansa på lokal. Gå hem. Fastna på vägen. Baka pizza mitt i natten. Låsa upp ytterdörren klockan fyra och krypa till kojs.

Trött söndag med gröna kläder. Tripp på stan. Lunchmacka på Bara Vara. Hyrfilm och sega ostbågar. Snart dopreflektion och andra funderingar…

Kommentera