Måndagseffektivitet

Japp. Jag har kommit på det. Jag är måndagseffektiv så att det förslår. Jag tror främst att det har att göra med att jag börjar sent på tisdagar och därför vet att jag kan sitta uppe lite extra och dra några penseldrag, tuschlinjer eller skriva kvitton.

För nu rackarns i min lilla låda är jag på gång. Det ligger halvfärdiga bilder högt och lågt och det trillar fortfarande in förfrågningar om beställningar. Några bilder är ramade, levererade och betalda. Andra är skickade som skrymmande med alldeles för mycket frimärken. Lärdom av det. Inte bjuda på frakten. 2012 höjer jag priserna och blir än mer stolt över min kreativitet och tar bättre betalt för den. Så vill ni beställa, gör det innan det blir 2012. Tips från coachen så att säga.

Och som ni förstår är jag ivrig som ett barn och vill visa er mina verk. Men. Nej. Nej. Nu får jag snällt hålla mig till tåls, hålla bloggfingrarna i styr och bevara mina skatter till efter jul. Men som sagt. Då blir det som ett fyrverkeri av porträtt.

Så länge bjuder jag på bilder som kan symboliseras med jul. Men någon vidare julkänsla har jag inte. I och för sig så snöade det lite, lite när jag åkte hem från jobbet idag. Och det här med att tackkorten från bröllopet skulle bli julkort, det känns också avlägset även om det är brådis som fasen. Men påskkort är väl också kul…

Kommentera