Man kan griiiillaaaaa!

Nu undrar pappa Pohlman varför jag har stavat grilla så konstigt i rubriken. Jo det är ett medvetet val då jag hör replikerna i Hassans sketch ”Grilla”. Och en ständigt återkommande kommentar vid diverse måltider på högstadiet. Såhär i efterhand när man lyssnar på sketchen så är den inte alls särskilt kul, men på högstadiet när de fräsiga killarna sa allt som oftast, ”man kan griiiillaaaaa!” så var det fnittrigt roligt på behagligt avstånd.

Joråsåatt. Jag har grillat. Invigt inflyttningspresenten från nära och kära. Jocke brassade korv häromdagen men då var jag inte med i matchen så idag ville jag prova själv. Korv kändes lite för enkelt för en korvinna så därför blev det foliepaket med diverse innehåll. Men se det måste jag träna lite mer på, jag måste våga krydda. Mer krydda för tusan.

Fast det är klart att det blev gott. Och jädrar vilken snabb grill. Hur bra som helst. Så snart få ni som finansierat den rackaren komma över på grillning.

Under tiden som jag styrde upp paketen så lyssnade jag på Anja Pärsons sommarprogram, jag hörde vissa delar på midsommardagen men nu ville jag lyssna ordentligt. Så samtidigt som jag var husa stod jag och log och blev rörd till tårar av hennes kärleksresa. Vilken grej. Har ni heller inte hört på den grejen innan gör ni det här.

Förresten så har tydligen Jocke kört någon slags byteshandel, kanelbulle blir tomater, eller nåt. För nu står två stora tomatplantor på altanen och glänser i kvällssolen.  Så himla vuxet det här med hus. Ni vet. Ha.

Kommentera