Mamma, jag och korall…

Ni som är uppmärksamma kanske undrar varför jag inte nämner mamma så ofta som pappa Pohlman, och det är tyvärr främst för att jag oftast är med pappa och hjälper honom med diverse saker för att mamma fortfarande har lite ont i ett knä och behöver en krycka för att stödja sig. Låter kanske konstigt, men det innebär att mamma är hemma nästan jämt. Hon gillar alla mina blogginlägg, lagar fantastisk god mat och håller ställningarna på hemmaplan helt enkelt.

Men idag förstår ni var vi på stan. Och det var över ett år senast på grund av den här rackarns knäskadan och jag har verkligen saknat att gå på stan med mamma. Det är ju hon som är mitt bästa smakråd, som tycker om att fika och titta på folk och som är den som är bäst att ha med när det är BH som ska inhandlas.

Så idag passade vi på ordentligt. Vi köpte BH, fikade på Bara Varas uteservering och tittade på folk. Vi gick en sväng hit och en dit. Och jag fick det där läppstiftet som mamma lovat mig sen innan. Sen har jag inget läppstift att jämföra med, men det var ett rackarns dyrt ett. Som kompensation för att jag inte använt läppstift innan så kan vi ju säga att det blev billigt om vi skulle delat upp summan på alla år som jag inte använt läppstift. Ja ni fattar.

Nu är jag hur som helst korallkittad för sommaren och väldigt glad över min och mammas standag.

 

Kommentera