Mamma Hjort i MAMA

Foto: Ken Pils

Nej, nu får det vara nog tänker ni. Hur många glansiga magasin kan ett och samma hem vara med i under ett halvår? Vad sägs om tre säger jag. Jag menar, jag har ju ändå gått från osynligt gravid till jättegravid till mamma åt Frank, så även om reportagen inte handlar om mig så har jag ju i alla fall varierat mig mer än hemmet. Haha.

Nu visste jag faktiskt inte att det här reportaget i MAMA skulle komma så snart, jag visste att Jessica och Ken som gjorde jobbet hade sålt in det till ovanstående tidning, men att jag skulle få götta mig i ännu mer egoistisk bekräftelse så här innan jul hade jag faktiskt ingen aning om. Dessutom har jag inte sett reportaget än, men har från mycket säkra källor förstått att det är i kommande nummer av MAMA. Det som kommer ut typ nu.

Så, jag säger det igen, har ni inte fått nog så spring och köp ett ex. Det ska nämligen jag göra och se hur det ser ut. Spännande. Men ja, efter det här så får det vara nog, då får ni nöja er med att kika in här för att ta del av mitt liv. Men det räcker ju bra det med, dessutom är det gratis.

Alla bilder har duktiga fotografen Ken Pils tagit, ni hittar hans hemsida här. Och som sagt, är det någon av er som känner att mitt hem minsann skulle göra sig förbannat bra i ett glansigt magasin, hojta till vetja så kanske jag kan hjälpa er lite på traven.

Kommentera