Mållös

Givetvis har jag berättat för eleverna att jag ska sluta och att det här är min sista vecka. Och förra veckan på en av mina slöjdlektioner tisslades och tasslades det. De viskade om att de skulle lägga lite pengar var och fixa fika, att jag inte behövde ordna något utan att de skulle fixa allt. Om de hade fixat!? Håll i hatten!

De hade kommit till textilsalen 20 minuter innan lektionen började. De hade bakat muffins och sockerkaka med blåbär tillsammans med sina föräldrar. De hade dukat upp och tagit med saft. Köpt ett påskägg med fina saker i, ritat en teckning och plastat in och de hade satt upp en stor lapp i taket… jag blev rörd till tårar, även om tårarna bara smekte ögonvrån så fanns det där innanför. Jag blev så glad och rörd att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Mållös är rätta ordet.

Snacka om organiserade elever. Tusen tack för att ni gjorde min sista slöjdlektion med er så fin. Jag kommer ha på mig ringen ofta och jag kommer komma och hälsa på er, det lovar jag! Stor kram till er gullungar!

 

Kommentarer

 • L.L säger:

  Men ååååh, men inte är jag förvåndad över att de kommer att sakna dig E!

  Den 12 april 2011 kl. 12:18
 • gabriella säger:

  GUD VAD FINT! blir lite rörd också, men inte förvånad över sådan uppskattning!

  Den 12 april 2011 kl. 14:45
 • Hedda i 4b du vet! :) säger:

  Hej lille Eva! Kommer värkligen sakna dig och visst vart det fint när vi gjorde i årning allt!:D

  Den 14 april 2011 kl. 18:11
 • Eva säger:

  Hej Hedda!
  Det var superfint, jag blev som sagt alldeles rörd.
  Jag kommer sakna er också men jag kommer och hälsar på snart 🙂

  Den 17 april 2011 kl. 21:27

Kommentera