Måla med en riktig konstnär…

Som om det inte vore nog med uppgifter för den här fröken som sitter och smattrar på det kreativt smutsiga tangentbordet, så ska jag även arbeta lite på Böda nu när jag ändå befinner mig på ön. Jag ska styra upp en tavla med barnen, det ska bli spännande och roligt. Jag skissar upp det tänkta motivet och sen försöker jag styra barnen så att tavlan blir något åt det hållet. Det står att det ska bli ett jättekonstverk, men det blir inte större än 100 x 80 cm, för tanken är att någon rik rackare ska köpa verket senare och kunna transportera det i en vanlig bil, därav storleken. Annars hade jag gärna gjort ett jättekonstverk. JÄTTE.

Givetvis uppdaterar jag under helgen med min mobilkamera. Och som sagt, är ni på Öland, välkomna till Böda, där händer det grejer som ni ser, och ser ni inte så kolla in deras hemsida.

Kommentera