Magdans och klädfynd

20120929-103214.jpg

20120929-103222.jpg

20120929-103228.jpg

20120929-103234.jpg

20120929-103240.jpg

I veckan var vi hos barnmorskan och magen mättes, eller livmodern är det tydligen som mäts. Jag fick lämna blodprov och pissa i en plastmugg. Det är tydligen så man gör. Vi fick lyssna på barnets pumpande hjärta likt ett höghastighetståg och den lille sparkade och gjorde high five med den där trätratten som trycktes mot magen. Häftigt.

Allt var i sin ordning och jag köpte ett resårskärp för att hålla ordning på bäckenet som ger mig lite härlig smärta titt som tätt. Kruxet med det är att det behövs tunikor för att täcka brottarbältet och det är ju inte riktigt min grej. Men det får väl bli.

Och nu är det full aktivitet där inne, vi kan säga att jag kan göra sånna där magrullningar i oregelbunden takt, snacka om magdans. Och det går ju bara inte att låta bli att köpa världens minsta babyoverall när det är rea eller ett par ekologiska hängselbyxor med knappar gjorda av bambu för en dundring, även om de är på tok för stora.

Och nej, jag har ingen koll på vilka märken som är exklusiva eller ej och det är inget jag lägger någon vikt vid. Vi har köpt det som vi tycker är fint, både nytt och begagnat, så tänker ni gnägga om det så gör er icke besvär. Och att jag skulle gilla färgglada plagg kommer väl inte som en överraskning, tur då att Blocket och Tradera är fulla av fina kläder om jag skulle få dåndimpen helt…

Så pappa Jocke och jag dansar vidare med magen, fantiserar och funderar om den lille därinne och så inreder jag barnrum i hjärnkontoret. Förstås.

Åh vad det här är spännande! Det är ju ”bara” tre månader kvar nu. Lovely. Eller?

Kommentarer

  • Anna-Eva säger:

    Dagens preggotips (angående ditt nyinköpta brottarbälte och din motvilja mot tunikor) Jag köpte en svart ”tub” på Polarn o Pyret som man drog över skarv mellan byxa och mage. Extra skönt på vintern och kanske även funktionellt för att dölja ett brottarbälte . Kram AE

    Den 30 september 2012 kl. 22:03
  • Eva säger:

    Tack A-E, det där var ju fiffigt, provade skärpet idag, jag kan säga att det skavde lite här och var men gömde det under en tröja, kanske kan ha en liten tub under och en stor tub över gummibandet 😉

    Den 2 oktober 2012 kl. 20:48

Kommentera