Lyckofigurerna

I skrivandes stund är det minidisco på scen. Bödde har dansat loss med barnen i skuggan av scenens tak. För jag kan nästan garantera att solen har strålat på Böda idag och jag hoppas att ni får en fantastisk sommarkväll på campingen.

Men för er som missade veckans första disco med Lyckofigurerna så tänker jag nu berätta lite om deras shower och barnaktiviteter. Sedan 2006 är det Lyckofigurerna som står för kvällsunderhållningen. De har minidisco måndag-fredag 19.30. Då kan man bland andra se Sassa Brassa och Bödde dansa loss med barnen. Efter minidiscot är det en paus på 15 minuter och kl 20.15 börjar Lyckofigur med sin kvällsunderhållning. Här kan ni svänga loss till schlager, en 90-tals show, ett familjekryss, småstjärnorna eller en barnföreställning.

Populärast är schlager- och 90-tals showerna. Och när det är fint väder, så ser man knappt slutet på publikhavet som slingrar sig fram mot scen genom centrum. Varje veckodag har de dessutom våffelbingo kl 16.00, något som har visat sig vara lite av en succé. Man satsar 10 kronor och den som vinner, vinner halva potten. En gång var det en liten tjej som spelade för sin veckopeng som var just 10 kronor, och hon vann 950 spänn. Det är en veckopeng för 95 veckor det och alltså för 1 år och 9 månader. Om jag nu inte räknat fel. Men då vill jag poängtera att min bror är mattegeni, jag är konstnär och förskollärare. Hur som helst så är kvällsunderhållningen med Lyckofigurerna ännu en anledning till att besöka Böda Sand, för jösses, det svänger över hela campingen när de står på scen.

Vill ni läsa mer om dem och är nyfikna på vad Lyckofigurerna gör på vintern så kan ni kolla in deras hemsida här. Mer om barnaktiviteterna i ett senare inlägg.

Kommentera