Lycklig torsdag


Foto: Böda Sand

Som sagt så har jag mer eller mindre bott på jobbet den här veckan. Men eftersom jag trivs så bra så gör det ju egentligen inte så mycket, men det tar på krafterna att vara i sitt esse mest hela tiden. Därför har jag bara skuttat av mig kläderna och skakat av mig sanden innan jag somnat som en klubbad säl och vaknat som en cirkussäl och redo för nästa föreställning.

Men idag hann jag med en stödvila på min rast. Det gjorde susen, för att inte tala om kockens alltid lika fantastiska mat och utsökta chokladbollar. Och till råga på allt så var det ju premiär för andra säsongen av Böda Camping på kanal 5. Och jag tycker verkligen att premiäravsnittet var great, förutom följandet av tossiga kids från Lund.

Men, en camping med en si sådär 7000 unika gäster är tydligen inte bra nog för att göra den bästa TV:n, därför har kanal 5 försökt krydda programmet med diverse löst folk. Summan av kardemumman från Eva i repan blir ändå bra, mycket bra till och med. Jag fick till exempel rys av snabbspolningen av soluppgången och en stark längtan tillbaka till mitt bästa sommarjobb genom tiderna. Jag bokar en vecka i repan direkt.

Såg ni programmet och vad tyckte ni?
Om ni missade det är det bara att se det här. 

Kommentarer

 • Inge Hjalmarsson säger:

  Det är synd att en sådan bra camping som Böda Sand, vissas på detta sätt i ett TV program. jag var 3 veckor på Böda nu i somras och det var inte som det visades på tv ett stort tönt inslag kan skada campingen på sikt för det är nog en hel del som ser på det.
  Får hoppas att det blir bättre i de övriga programen om inte så bör Böda överväga om det är bra med sådana program.
  Jag kommer i alla fall i sommar!

  Den 4 november 2011 kl. 11:16
 • Susanne säger:

  Instämmer med Inge. Böda Sand förtjänar bättre än detta program blir… Hoppas inte de får komma nästa år. Orkar inte höra mer om paradgatan, Raggar-Olsson mm mm ett år till. Nu fattas det bara att den sk popgruppen Wiva(?) dyker upp också…Hjälp!
  Däremot hoppas jag att du Eva dyker upp i programmet 🙂
  Mer personal vill jag höra och se och höra om hur det är på Böda. vill gärna höra lite fakta och så också om hur t ex Böda Sand blev till mm.

  Den 8 november 2011 kl. 09:25
 • Eva säger:

  Tack för era kommentarer.
  Och visst håller jag med er, från början var tanken att serien skulle bli mer som Ullared men innan vi visste ordet av hade Kanal 5 kommit med andra direktiv och det blev inte alls som jag hoppats.

  Och tråkigt nog är det ju inte campingens ”vanliga” gäster som får spegla Böda precis som det är utan Strix har ”placerat” campare som de tror gör bra tv. Vissa av dem vi ser är ju givetvis campare som är just en del av Böda, men raggare och ynglingar från Lund är placerade där och tyvärr dem som tycks vara värda att följa.

  Jag hade gärna sett att programmet var mer som Ullared, inte bara för att jag ev hade varit med då utan för att personalen gör Böda tillsammans med alla barnfamiljer som besöker sommarens Ölandska paradis. Nu får vi bara hoppas att det ordnar upp sig i kommande program…

  Den 11 november 2011 kl. 20:42
 • Susanne säger:

  Håller också tummarna för de andra programmen. Har inte sett det senaste ännu men det finns inspelat 🙂 Är dock helt säker på att svenska folket hade gillat om du var med Eva 🙂

  Den 12 november 2011 kl. 18:40
 • Eva säger:

  Tack Susanne! Du är ju för go.

  Den 12 november 2011 kl. 20:23

Kommentera