Lurad av piff…

Tänk att en varm dusch, en snäv frisyr, en liten mustasch, några bitar ost, rosa pumps, min spotifylista, långkalsonger, energidryck och lördagssmink kan finta bort min förkylning för stunden.  Hoppas att det håller i sig för ikväll ska vi nämligen på kräftskiva på klubben, boxningsklubben. Då är det ju bra om jag slipper snyta mig i servetten och spetsa gästerna med min gåshud. Ha. Grundlurad av piff förmodligen.

Men ska försöka omvandla den här energin till ett städat hem, håll tummarna för att det fungerar och att det kreativa kaoset som råder stoppas undan i lådor och garderober till jag återigen känner mig konstnärligt frisk…

Kram so long!

Kommentarer

  • Em säger:

    Snyggast. Men åhh vad jag gillar tischan! Är den egensydd? Kram

    Den 3 september 2011 kl. 21:00

Kommentera